http://www.sonyvaio-servisi.com/haber/Sony-C-F-serisi-modelleri-geri-cagirdi.html
benimde laptop'um f serisi ve özellikle son zamanlarda hatta ilk aldığımda bile (gerçi oyun oynarken oluyordu) müthiş bir ısınma vardı. bu haberin doğru olup olmadığını bilen var mı? eğer doğruysa ne yapabiliriz?
Bu ısınma artık takıntı gibi oldu sanki insanlarda bende f serisi kullanıyorum bence bu ısı gayet normal eğer pc tak diye atıp kapanıyosa o ısınma sorundur onun dışınca boşta bile pc yer yer ısınabilir çözüm olarak notebook soğutucular çok işe yarıyor tavsiye edebilirim.
Arkadaş bu laptopu uretenın ben ..... Parayı alırken seslerı cıkmıyo laptop yazılım yaparken kapanıyo bole bişey yok VpcF12z1e modelını kullanıyorum rezil rusva gerizekalılar derece 70C cıkıyor sınırden kıracam burun forumlara yazın arkadaşlar kımse almasın. Sogutucu desen kıralını kulanıyorum zalman ama bu amk laptopu uretenın ben kullaklarını çınlatıyorum benı arasın ona ıkı sozum var kısa ve öz
Message was edited by: -Deniz01-
Sevgili Kullanicimiz, mesajinizin bazi bolumlerini cikarmak durumunda kaldik, ozel bilgilerimizi genelde vermiyoruz ama dilerseniz ozelde gonderebilirsiniz. Saygilarimizla,
bilgisayarınızın hava sirkülasyonunu sağlayan kanallar bilgisayarın alt kısımlarına yerleştirilmiştir. bu kanalların haberli/habersiz kapatılması (altına defter, kitap, yastık, koltuk, vs) gibi uygulamalar bilgisayarınızın aşırı ısınmasına sebep olacaktır.
Arkadaşım ya sen Bir F serisi görmemişsin yada bize hakaret etmek istiyorsun.Sen önce bir F serisini kullan yanında en iyisinden bir soğutucu tak bizlerin ne demek istediğini anlarsın.Aldığım günden beri bilgisayarın ısısı hiç düşmüyor.Yatak yorgan yastık gibi açıklama yapıyorsunuz.Ben sizlerin bilgisayardan anladığınızdan şüpheliyim zaten.Nedenide;bizlerin Sony i tercih etmemizin sebebi Çizim,Video,Ses kaydı(Profesyonel Studyo) yapan bilgisayar kullanıcısı olmamızdır.
Sizler yastık yorgan gibi açıklama yapacağınıza,Sony Mühendislerine sorunu iletin,onlar nasıl bir açıklama yapacak bakalım.Demeyeceklerinden eminim ki;Biz Sony olarak sizleri kazıklama içgüdüsüyle hareket ediyoruz,ürünlerimiz belki sağlam çıkabilir,sağlam olmayanların arkasında da duracak kadar bilgiye sahip değiliz.; gibi bir açıklama yapamazlar herhalde.;Bizim ürünlerimiz süper,harika,muhteşem.Sizin sorununuz yastık yorgan gibi ürünlerle birlikte kullanmanızdır.
Hatta Sony yeni bir kampanya başlatacakmış;Sony Laptop alana Yastık ve Yorgan yarı fiyatına;diye....Yastık yorgan da ısrarımın nedeni,hep aynı açıklamayı yazıp soruna çözüm söylememenizdendir.
2.500 TL boşa gitti.Ben bir daha Sony nin yanından bile geçmem.Mali durumumu düzeltene kadar idare edeceğim ,bu hiç soğumayan laptopla.Yada fan gürültülü laptopla...
Üfleyerek hiçbirşey yapmayın bilgisayarınıza;ağzınızdan çıkacak tükürük oksitlenmeye neden olur.Tozlanma da üfleyerek çözümlenmez.Tanıdığınız üfürükçü hoca varsa o başka.![]()
Saygılar....
Message was edited by: musticool
Message was edited by: musticool
Sevgili Kullanicimiz, Forumumuza katildiginiz icin tesekkur ederiz. Forumumuzda isim de dahil olmak uzere kisisel bilgilerimizi vermiyoruz, bu nedenle, mesajinida degisiklik yapmak durumunda kaldik. Ayrica genel anlamda kullandigimiz tona dikkat edersek, herkesin fikirlerini ozgurce ve saygi kurallari cercevesinde bildirebilecekleri bir topluluk yaratmis oluruz. Saygilarimizla, Deniz01
musticool
Söylediklerine bire bir katılmakla beraber, Burda havadan atıp yorgan yastık diyen kişilere saygılaramı vede sevgilerimi iletiyorum. VPCF115FM kesinlikle almayın aldırmayın. Yok sen sony laptopları karalıyorsun diyen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar. Bir laptop msn+facebook' da 70 derece olur mu ya altında soğutucu varken bile aynı.Soğutmak için ev süpürgesi almayı düşünüyorum...
Message was edited by: Celebrium
Message was edited by: Celebrium
merhabalar, bende F serisi vaio kullanıyorum. birçok marka laptop alıp inceledim çünkü fan sesinden ve ısınmasından şikayetçi ve hiçbiri benim vaio kadar sessiz çalışmamakta. Sessiz bi odada gerçekten diğer markaların fan sesi ıslık gibi gelirken ve ısındıklarında kapanırken benim makine hissedilebilir şekilde fan sesi ve ısınması çok az. Saatlerce oyun oynuyorum saatlerce açık kalıyor pc ama hiç kapandığını görmedim ve maksimum sıcaklığı 69 derece sistemi boşa aldığımda anında sıcaklığı düşmeye başlıyor. Şanslı mı çıktım ne ![]()