Hareketin içindeki hayal gücü

2 günlük özel çevrimiçi duyurumuz için bize katılın 

28 Temmuz 15.00 (BST) / 16.00 (CET) 

Uzun süredir beklenen bu modelle ilgili resmi global duyuru ve paylaşılan ayrıntılar. 

29 Temmuz 17.00 (BST) / 18.00 (CET) 

Fotoğraf makinesine derinlemesine bir bakış sunan 90 dakikalık özel canlı Web Semineri yayını. Sony’nin teknik uzmanlarının yanı sıra, fotoğraf makinesini gerçek koşullarda kullanan ve ilk izlenimlerini bizlerle paylaşacak özel konuklarımız da olacak. 

Etkinlikler hakkında güncel bilgiler edinmek ve web semineri başlamadan önce hatırlatıcı almak için lütfen aşağıdan Alpha Universe bültenimize kaydolun.