Makale Kimliği : SX0677B3 / Son Değiştirilme Tarihi : 24.09.2020

Fabrika veri ayarlarına döndüğümde verilerim silinir mi?

    Not! Fabrika veri ayarlarına dönmeden önce, cihaz içerisine öncesinde girilen Google™ hesabının kullanıcı adı ve şifresinin bilindiğinden emin olunmalıdır. Cihazın güvenlik ayarlarına bağlı olarak, fabrika veri ayarlarına dönme sonrasında cihazın tekrar açılıp kullanılabilmesi için, Google™ hesabının kullanıcı adı ve şifresinin girilmesi gerekir. Google™ hesabının kullanıcı adı ve şifresi hatırlanmıyorsa, https://www.google.com/accounts/recovery/?hl=tr adresindeki Google Hesap Kurtarma sayfasından kurtarılabilir. Cihazın buna rağmen tekrar açılamaması halinde, bizimle iletişime geçin.
    Fabrika veri ayarlarına dönüldüğünde, Xperia™ cihazın dahili belleğinde depolanan tüm kişisel veriler silinir.
    Dahili bellekte depolanmış ise aşağıda listelenen şu veri türleri silinir:
    • Kayıtlar
    • Takvim
    • Notlar
    • Mesajlar (SMS, MMS veya e-postadan gönderilen)
    • Uygulamalar ve oyun skorları da dahil uygulama verileri
    • Fotoğraf, video ve müzik dosyaları
    • Ayarlar
    • Yer imleri
    Harici bellek (SD) kartında depolanan fotoğraf, video, müzik dosyası ve belgeler, fabrika very ayarlarına sıfırlama işleminden etkilenmez ve silinmez.

    Not! Fabrika veri ayarlarına sıfırlama yapmadan önce, silinmesi istenmeyen dahili bellekte kayıtlı verilerin öncesinde yedeklenmiş olduğundan emin olun