Bu sürüme güncelleme yaptığınızda fotoğraf makinesi ayarları başlangıç durumuna getirilir. Bu nedenle, güncelleme işleminden önce mevcut ayarları kaydetmeniz önerilir. Ayarları Kaydetme/Yükleme işlevini kullanarak mevcut ayarları bir bellek kartına kaydedebilir ve güncellemeden sonra tekrar uygulayabilirsiniz.

NOT: Ayarların nasıl kaydedilebileceği ve kaydedilebilen öğeler hakkında bilgi için Yardım Kılavuzu'nda Ayarları Kaydetme/Yükleme bölümüne bakın.

Windows

Mac®